edelsteentje

edelsteen Amethist

Edelsteen Amethist

Amethist

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

Amethist heeft een spiritueel zuiverende werking. Deze paarse mineraal bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe. Deze spirituele mineralen helpen je bijvoorbeeld om verslavingen te erkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele gevoelens waardoor bepaalde ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethisten zijn vanwege de reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen. Amethist werkt ook goed tegen hoofpijn en slaapstoornissen. Deze edelsteen is paars van kleur. Als je hoofdpijn of stress hebt en de edelsteen amethist bij u draagt zal je voelen dat de pijnen in het hoofd zullen verlichten en het lichaam zal ontstressen en kalmeren.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN AMETHIST

De Amethist kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Let op de Amethist verkleurd snel in fel zonlicht.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Amethist geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Vissen en Waterman en heeft het meeste invloed op je Voorhoofd en kruinchakra.

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Overal ter wereld kan je amethisten vinden, maar je kan de amethist vooral in Uruguay en Brazilië tegenkomen.

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN AMETHIST

SiO2 Ti4+, Fe3+ .7

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...