edelsteentje

edelsteen Rozenkwarts

Edelsteen Rozenkwarts

Rozenkwarts

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

Rozenkwarts is de steen van de liefde en passie. Deze kwarts is erg populair vanwege de werking op het hart. Deze mineraal zorgt ervoor dat je plezier beleeft in het geven van liefde en daarmee ook liefde ontvangt. Vooral voor mensen die verlieft zijn werkt deze edelsteen goed, maar mensen die juist liefdesverdriet hebben zullen ook troost bij deze edelstenen vinden. Lichamelijk werken deze kwartsen positief op het geslachtsorgaan, vruchtbaarheid en libido. Maar deze mineralen werken ook goed bij longkwalen, ademhalingsproblemen en ook bij alzheimer. Rozenkwarts of roze kwarts is roze van kleur en een beetje doorzichtig. Heb je last van verdriet in de liefde en kan je een steuntje in de rug gebruiken? Rozenkwarts edelsteen helpt bij deze pijnen en klachten.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN ROZENKWARTS

De Rozenkwarts kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Let op de Rozenkwarts verkleurd snel in fel zonlicht.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Rozenkwarts geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Stier en Weegschaal en heeft het meeste invloed op je Hartchakra

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Braziliƫ, Verenigde Staten en Madagaskar

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN ROZENKWARTS

SiO2

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...