edelsteentje

edelsteen Rutielkwarts

Edelsteen Rutielkwarts

Rutielkwarts

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De rutielkwarts mineraal is een steen die troost en hoop bied. Deze edelsteen zorgt dat je meer om jezelf geeft en spiritueel groeit in eigenliefde. De mineralen zijn zeer goed om te dragen bij depressies en sombere gevoelens, zo werkt de kwarts ook positief in stressvolle en moeilijke situaties. De kwartsen werken berschermend tegen negativiteit. Lichamelijk helpt rutielkwarts bij problemen in bed, zoals bij impotentie en spanningen. Ook werken deze edelstenen goed bij ademhalingsproblemen. De rutielkwarts is melkachtig doorzichtig met creme to bruine aders. Heb je last van een depressie en donkere gedachtens, of heb je gewoon een dip? Rutielkwarts edelsteen helpt dit tegen te gaan en zorgt dat je je positief, vrolijk en gelukkig gaat voelen.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN RUTIELKWARTS

De Rutielkwarts kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Rutielkwarts geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Leeuw en Ram en heeft het meeste invloed op je Rutielkwartsen zijn voor alle chakra's

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Pakistan, Brazilie, Madagaskar

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN RUTIELKWARTS

TiO2

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...