edelsteentje

edelsteen Sugiliet

Edelsteen Sugiliet

Sugiliet

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De sugiliet edelsteen is een steen van wijheid. Deze paarse mineraal geeft spirituele kracht en energie om je eigen wil te bevorderen. De sugiliet mineralen helpen je rationeel na te denken in tijden waarin dat nodig is, de stenen verzachten spanningen, angsten, stress en paranoide. Ook voor hersen gerelateerde ziektes is de steen ideaal, zoals bij epilepsie, schizofrenie en parkinson. Lichamelijk werken de sugiliet edelstenen verzachtend bij erge pijn, zeker bij hoofpijn werkt de mineraal zeer goed. De sugiliet edelsteen is paars tot donkerpaars van kleur. Heb je last van erge hoofpijnen of een geestesziekte? Draag dan sugiliet dichtbij je hoofd en voel hoe dit verlicht en tot rust komt dankzij de helende kracht van sugiliet.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN SUGILIET

De Sugiliet kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Sugiliet geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Boogschutter en Maagd en heeft het meeste invloed op je Hart, Voorhoofd en Kruinchakra

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Japan, Zuid Afrika, Canda en Australie

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN SUGILIET

KNa2

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...