edelsteentje

edelsteen Toermalijn Meloen

Edelsteen Toermalijn Meloen

Toermalijn Meloen

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De toermalijn watermeloen edelsteen is een steen voor de liefde en compassie. Van de toermalijnsoorten werkt deze groen met roze mineraal het beste in op het hart, en daarmee word de liefde, optimisme, geluk en geduldig zijn bevordert. Deze mineralen zijn daarom ook zeer geschikt om depressies, verdriet en boze emoties tegen te gaan. Lichamelijk werkt deze edelstenen helend in op je zenuwstelsel. De toermalijn watermeloen edelsteen is een goene en roze tot rode edelsteen. Heb je last van somberheid en depressies? Draag de toermalijn dichtbij je hart en je zal het positieve in het leven zien en gelukkig zijn.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN TOERMALIJN MELOEN

De Toermalijn Meloen kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Let op de Toermalijn Meloen verkleurd snel in fel zonlicht.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Toermalijn Meloen geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Weegschaal, Schorpioen en Steenbok en heeft het meeste invloed op je Toermalijn Meloen edelstenen zijn voor alle chakra's

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

India, Pakistan en Afghanistan

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN TOERMALIJN MELOEN

AX3Y6

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...