edelsteentje

edelsteen Toermalijn Rood

Edelsteen Toermalijn Rood

Toermalijn Rood

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De rode toermalijn edelsteen ofwel de rubelliet is de steen van passie, lust en vitaliteit. Deze mineraal geeft veel levenslust en spirituele energie. De stenen zijn ideaal om de libido, sekslust en passie te verhogen. Ook zijn deze donker rode mineralen goed om je sociale vaardigheid te verbeteren. Lichamelijk werken deze edelstenen positief in op het hart, aderen en de genitalien. De toermalijn rood is doorschijnend en kan van heel donkerrood tot roze of lichtrood van kleur zijn. Heb je problemen in bed of met je seksualiteit? Draag de toermalijn rood edelsteen en je lust en libido zullen positief beinvloed worden.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN TOERMALIJN ROOD

De Toermalijn Rood kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Let op de Toermalijn Rood verkleurd snel in fel zonlicht.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Toermalijn Rood geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Weegschaal, Schorpioen en Steenbok en heeft het meeste invloed op je Toermalijn Rood edelstenen zijn voor alle chakra's

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Brazilie, Sri Lanka en Italie

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN TOERMALIJN ROOD

AX3Y6

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...